Długo pracuje pan w tym zawodzie?
Od ponad trzech lat. Ta praca to wielkie wyzwanie. Oczywiście największą radość daje zadowolenie klienta, któremu coś smakuje. Lubię swoją pracę, w której jest fajna, wesoła atmosfera.
Zdarzają się trudne sytuacje?
Największym wyzwaniem jest przygotowanie potraw dla dużej liczby klientów. Uważam jednak, że w każdej trudnej sytuacji można sobie poradzić.
Zdarzają się trudni klienci?
Czasami tak, mają swoje wymagania, trudno ich do czegokolwiek przekonać, ale i z tym sobie radzimy.
Jaki powinien być dobry kucharz?
- Na pewno pracowity, zorganizowany, sumienny, zaangażowany i ambitny.
Zagłosuj:
Piotr Wirkus z Zajazdu nad Stawem w Grabówku (kgk.3) SMS pod nr 72355 o treści kgk.3
Kto musi dopłacić do podatków?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?