Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Tomasz Stachura z Pizzerii Gruby Benek w Kościerzynie

Joanna Surażyńska
Rozmowa z Tomaszem Stachurą z Pizzerii Gruby Benek w Kościerzynie.

Długo pracuje pan w gastronomii?
Już od 12 lat w tej branży. Natomiast od 4 lat pracuję na stanowisku pizzer w Pizzerii Gruby Benek w Kościerzynie. Lubię moją pracę, z tym zawodem wiążę przyszłość.

Zdarzały się trudne sytuacje w pracy?
Myślę, że głównie wtedy, gdy dopiero zaczynałem pracę w tym zawodzie. Zdarzały się jakieś pomyłki czy brak składników. Czasami zdarzy się także klient pod wpływem alkoholu.

Jak sobie radzić w takich sytuacjach?
Na pewno potrzebna jest wiedza i doświadczenie.

Jaki powinien być dobry kucharz?
Na pewno w tym zawodzie liczy się komunikatywność, odpowiedzialność i czystość.

Jak spędza pan czas wolny?
Najchętniej z żoną i dziećmi. To czas dla rodziny.

Ulubione danie...
To kurczak po włosku z ryżem.

Jest jakaś potrawa, której pan nie lubi?
Raczej nie, kucharz powinien wszystkiego spróbować.

Zagłosuj:
Tomasz Stachura z Pizzerii Gruby Benek w Kościerzynie (kgk.5) SMS pod nr 72355 o treści kgk.5

od 16 lat
Wideo

Widowiskowy egzamin dla policyjnych wierzchowców

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na koscierzyna.naszemiasto.pl Nasze Miasto