Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w...
fot. Arkadiusz Onasch

Felieton "Na noże i widelce". Najsmaczniejsze jedzenie jest na żywym ogniu. Potwierdza to dziki kucharz ze Szwecji

Dziki kucharz ze Szwecji

Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w najdroższej londyńskiej restauracji, karmił tamtejszą królową i trzech Bondów, a mimo to zapragnął wrócić do natury, do najpierwotniejszej formy gotowania – do gotowania na żywym, otwartym ogniu z rozłupanych polan na lokalnym, naturalnym produkcie

Zobacz również

Inwestycje w infrastrukturę rowerową: Ciąg pieszo-rowerowy z Bielkowa do Kołbacza

NOWE
Inwestycje w infrastrukturę rowerową: Ciąg pieszo-rowerowy z Bielkowa do Kołbacza

Grodkowscy policjanci rozmawiają z seniorami o oszustwach. Na co trzeba uważać?

NOWE
Grodkowscy policjanci rozmawiają z seniorami o oszustwach. Na co trzeba uważać?

Polecamy

Nadchodzą najlepsze festiwale muzyczne w Polsce. Zobacz, kiedy i gdzie się odbędą

Nadchodzą najlepsze festiwale muzyczne w Polsce. Zobacz, kiedy i gdzie się odbędą

Słupsk: miasto, które zaskakuje na każdym kroku. Co warto tu zobaczyć?

Słupsk: miasto, które zaskakuje na każdym kroku. Co warto tu zobaczyć?

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko