- Jak długo jest Pan kelnerem?
- Pracuję już półtora roku, wcześniej zaś byłem barmanem na dyskotece.
- Czy z tym zawodem wiąże Pan swoją przyszłość?
- Obecnie studiuję turystykę międzynarodową w Wyższej Szkole Bankowej. Obecna praca jest raczej tymczasowa, choć marzę o własnej restauracji i bardzo lubię swoją pracę.
- Jaki powinien być dobry kelner?
- Na pewno musi mieć doskonałą pamięć. Poza tym dobry kelner jest życzliwy, kulturalny, uśmiechnięty, taktowny i zdyscyplinowany.
Zagłosuj na MATEUSZA SZNAZĘ! Wyślij SMS o treści kelnergk.8 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?