Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Lubię, kiedy ktoś dziękuje za obiad

sura
wyślij sms o treści kelnergk.9 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
wyślij sms o treści kelnergk.9 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Rozmowa z Szymonem Wenclem, kelnerem w Restauracji „Na rozdrożu" w Nowej Karczmie.

- Jak długo Pan już pracuje jako kelner?

- Od 13 lat. Lubię tę pracę ze względu na możliwość kontaktu z ludźmi. Muszę też powiedzieć, że mam dobre szefostwo, a to w pracy jest równie ważne.



- Jakie cechy powinien mieć dobry kelner?

- Trzeba być zwinnym. Czasami musimy obsłużyć np. 100 dzieci. Niezbędna jest więc dobra organizacja, komunikacja, a równie często uśmiech i poczucie humoru. 



- Za co lubi Pan swoją pracę?

- Lubię, kiedy ktoś dziękuje za obiad, który klientowi smakował. To najmilsze sytuacje, za które cenię moją pracę.



- A jak Pan spędza wolne chwile?

- Lubię łowić ryby, chętnie korzystam z jezior na terenie gminy Nowa Karczma. 


Zagłosuj na Szymona Wencla! Wyślij sms o treści kelnergk.9 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Najatrakcyjniejsze miejsca do pracy zdaniem Polaków

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na koscierzyna.naszemiasto.pl Nasze Miasto