Był to chleb wiejski, mieszany na naturalnym zakwasie, produkowany metodą trójfazową, o gramaturze 500 g. Postępujące zmiany ustrojowe w Polsce spowodowały, że w 1992 roku narodziła się firma produkcyjno-handlowo-usługowa S&A KIEDROWSCY. Jej działalność, ciągły rozwój i inwestycje sprawiły, że w 2009 roku była już spółką z o.o. z kapitałem zakładowym 2,5 mln. złotych.
Mając wieloletnią tradycję firma pozostaje otwarta na nowe wyzwania współczesnego rynku piekarniczego
i szybko reaguje na zmieniające się wymogi.
Od 2 stycznia 2006 r. Piekarnia Kiedrowscy posiada wdrożony system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli – HACCP, a także certyfikat ISSO 9001. Jakość wyrobów została doceniona i uhonorowana wieloma nagrodami.
Zagłosuj:
Piekarnia Kiedrowscy w Kościerzynie (gkp.2) SMS pod nr 72355 o treści gkp.2
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?