Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Porcelana Lubiana zaprezentowała trzy nowe kolekcje z niedawno debiutującej linii Premium: Marrakesz, River i Roma Eto Hotel

Joanna Surażyńska
Joanna Surażyńska
Orient, harmonia i współczesność - to nowe kolekcje Lubiana Premium.

Zestawy wysokiej jakości porcelany, wpisującej się w światowe trendy są odpowiedzią na potrzeby zawodowych kucharzy oraz sektora HoReCa.

Marrakesz, Roma Eto Hotel oraz River zabiorą nas w podróż po oriencie, ponadczasowym stylu i nowoczesnym dynamizmie, prezentując unikalne zdobienia w szykownym wydaniu. Kolekcje poleca Paweł Stawicki - jeden z najbardziej cenionych szefów kuchni w Trójmieście i ambasador marki.

Kolekcje powstały z myślą o profesjonalistach z branży HORECA, którzy w swojej pracy dbają o każdy detal tak, aby końcowy efekt zaprezentowany na talerzu zachwycił największych krytyków kulinarnych. Trzy wyjątkowe linie opowiadają historię o aromatycznej kuchni pełnej estetycznych doznań i zaskakujących połączeń.

River
Śnieżnobiały zestaw River tworzą subtelne fale, które doskonale oddają dynamizm, jaki panuje w świecie aktualnych trenów. Są gwarancją atrakcyjnego wyeksponowania potraw i wyjątkowej aranżacji stołu. Proste wzornictwo, które prezentuje kolekcja River jest nie tylko modne, ale także idealnie podkreśla szlachetność porcelany.

Marrakesz
Kolekcja Marrakesz zdobiona popularną w aranżacji wnętrz koniczyną marokańską, wprowadza na stół powiew orientu. Wzór ten kojarzący się z harmonią i precyzją, podkreśli wizualnie aromatyczne dania kuchni bliskowschodniej. Doda także koloru lokalnym potrawom. Marrakesz dostępny jest w 5 odcieniach (czerni, bieli, błękicie, mięcie, szarości) w wariancie kwadratowym lub okrągłym.

Rome Eto Hotel

To ukłon w stronę współczesnej klasyki. Delikatne kręgi na białej powierzchni kojarzą się z precyzją i elegancją. Naturalne, nieprzemijalne piękno porcelanowej zastawy Rome Eto Hotel podkreśli walory estetyczne każdego dania. Perfekcyjnie wykonana i nieprzemijająca w swoim fasonie, świetnie dopasuje się do każdego wnętrza.

Trwałe, perfekcyjnie wykonane produkty z linii Lubiana Premium, oznaczone pięcioma gwiazdkami jakości, powstały z myślą o najbardziej wymagających klientach z branży gastronomicznej i hotelarskiej. Produkty posiadają wzmocnione obrzeża i umożliwiają sztaplowanie. Nadają się do użytkowania w kuchence mikrofalowej oraz do mycia w zmywarce.

Kolekcje poleca Paweł Stawicki, który w 2017 roku otrzymał prestiżową nagrodę Szef Jutra. Obecnie jest head chefem w restauracji Mercato w gdańskim hotelu Hilton, dla której w 2019 r. uzyskał trzy czapki w Żółtym Przewodniku Gault&Millau. Wraz ze swoim zespołem wygrał także pierwszą edycję prestiżowego konkursu kulinarnego Archimagirus, który odbył się w 2019 roku na zamku w Gniewie.

Nowe propozycje marki Lubiana znalazły się również w katalogu produktowym HORECA 2020, który powstał przy współpracy z producentami wyposażenia wnętrz Krosno i Amefa

od 7 lat
Wideo

Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na koscierzyna.naszemiasto.pl Nasze Miasto