Za nami VI edycja Festiwalu Kiszewskie Smaki. Jak zwykle nie zabrakło wspaniałej kuchni z pogranicza Kaszub i Kociewia, atrakcji dla najmłodszych, wyrobów rękodzielniczych i oczywiście muzyki. Gwiazdami tegorocznego festiwalu były Czerwone Gitary i zespół Andre, które rozruszały publiczność swoim występem.
Warto dodać, że w tym roku na kulinarnej scenie królowały pierogi. Mistrzowie kuchni połączyli siły i przygotowali aż 6000 tych niezwykłych przysmaków. Koła Gospodyń Wiejskich również zadbały o wyjątkowy smak potraw.
CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?