Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Tadeusz Kiedrowski, kelner, menager w restauracji Babcina Kuchnia w Grzybowskim Młynie.

(EDA)
Rozmowa z Tadeuszem Kiedrowskim, kelnerem, menagerem w restauracji Babcina Kuchnia w Grzybowskim Młynie.

Od jak dawna pracuje pan w tej restauracji?
Od początku jej istnienia, zatem ponad dwa lata.Uwielbiam swoją pracę i nie wyobrażam sobie żadnej innej.

Co pan najbardziej lubi w tej pracy?
Można powiedzieć, że wszystko. Bardzo ważny jest tu kontakt z ludźmi i brak monotonii.Zawsze sporo się dzieje, goszczą u nas różni ludzie,którzy doceniają trud i są wdzięczni za gościnność, kuchnię i obsługę. To zawsze bardzo miłe.

Jak pan sobie radzi w trudnych sytuacjach?
Do wszystkiego trzeba podejść z uśmiechem i spokojem. Każdy problem da się rozwiązać.

Jak pan spędza wolny czas?
Moją pasją są m.in. motocykle, należę do grupy motocyklowej. Poza tym lubię spędzać wolny czas oglądając dobre filmy, czy też aktywnie, na basenie albo podróżując wspólnie z rodziną, poznając nowe zakątki.

Pamięta pan jakąś zabawną sytuację?
Owszem. Któregoś dnia obudziłem się rano, w domu nikogo nie było i nagle ogarnęła mnie panika, że mamy w restauracji przyjęcia, a ja jestem spóźniony. W pośpiechu pojechałem do pracy. Kiedy przyjechałam na miejsce okazało się, że pomyliłem dni.

Zagłosuj na:
Tadeusz Kiedrowski z Restauracji Babcina Kuchnia w Grzybowskim Młynie (gkel.5) SMS pod nr 72355 o treści gkel.5

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rewolucyjne zmiany w wynagrodzeniach milionów Polaków

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na koscierzyna.naszemiasto.pl Nasze Miasto