Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Mistrzowie Smaku 2018. Sebastian Szostak, Hotel Kozi Gród, Pomlewo

Joanna Surażyńska
Poznaj liderów plebiscytu w powiecie kościerskim.

Jako kucharz pracuje od czterech lat. Pierwszy epizod z gastronomią rozpoczął się w 2014 r. Była to praca sezonowa w restauracji Lemon Tree w Kościerzynie, lecz na szerokie wody wypłynął dopiero w kościerskim Browarze.

- Tam ukształtowano mnie jako kucharza - mówi Sebastian Szostak. - Miałem przyjemność uczyć się od bardzo dobrych kucharzy. Nie mam jednego popisowego dania, staram się, aby każde danie wydane z mojej ręki było wyjątkowe. Moje plany na przyszłość to rozwój, cały czas chciałbym się rozwijać jako kucharz. Chętnie uczestniczę w różnych szkoleniach, staram się uczestniczyć w konkursach kulinarnych.

Pan Sebastian wolne chwile spędza aktywnie.

- Moją główną pasją jest sport - mówi. - Uwielbiam piłkę nożną. Jestem również zapalonym kibicem. Lubię też podróżować.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

MECZ Z PERSPEKTYWY PSA. Wizyta psów z Fundacji Labrador

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na koscierzyna.naszemiasto.pl Nasze Miasto